Μπεστ: «Ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Basketball Champions League»

Μπεστ: «Ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Basketball Champions League»

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League και το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Ετοιμος για την πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Φλεβαράκη και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπεσίκτας (15/10, 19:30).

Ο Άαρον Μπεστ μιλώντας στην Media Day του Δικεφάλου ενόψει της αυριανής μάχης με την τούρκικη ομάδα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν στο Basketball Champions League και επισήμανε ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Η Μπεσίκτας είναι μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Champions League»

Αν θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, και να διορθώνουμε τα λάθη μας μέσω σκληρής δουλειάς».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Ο στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα, είμαστε μια νέα ομάδα που θέλουμε να μάθουμε πράγματα και να δώσουμε».

Τι περιμένει να δει από την Μπεσίκτας: «Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο, θα προσπαθήσουμε να το ματσάρουμε αυτό και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ