Λάνγκφορντ: «Να φτάσουμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Λάνγκφορντ: «Να φτάσουμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο φετινό BCL είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (16/10) την Ορτέζ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, με στόχο να μπει με το «δεξί» στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Κιθ Λάνγκφορντ έθεσε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο του BCL.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω τι να περιμένω. Είπα σε άλλη συνέντευξή μου ότι αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα, πρέπει να μάθω πράγματα σιγά σιγά, όπως τον ρυθμό, τους παίκτες και το στιλ παιχνιδιού. Ανυπομονώ λοιπόν να δω αύριο τι απαιτείται για τις νίκες»

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ: «Για μένα, είναι διασκεδαστικά μέχρι τώρα. Ως βετεράνος κι έμπειρος παίκτης, μπορώ να καταλάβω ότι είμαστε ακόμη πολύ νωρίς. Υπάρχει πολύς χρόνος για λάθη και ήττες, ώστε να μάθεις.

Εγώ και ο κόουτς είχαμε μία συζήτηση πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και μιλήσαμε για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ώστε η ΑΕΚ να γίνει αυτομάτως η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού.

Το να παίζεις με προσδοκίες είναι πάντα κάτι δύσκολο. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία όλοι παίρνουν μαθήματα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς πρέπει να μένουμε στον στόχο μας. Ίσως έρθουν κι άλλες κακές ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα μπροστά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ο στόχος μου είναι φτάσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο ανεξαρτήτως της προσωπικής μου απόδοσης. Αν σκοράρω 30 πόντους, θα είναι ωραίο. Αν σκοράρω 3, δεν θα χαρώ, αλλά θα με νοιάξει το να έχει φτάσει μακριά η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ