Μοίρασε συγχαρητήρια

Μοίρασε συγχαρητήρια

Ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και είχε μια καλή κουβέντα για όλους, μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Περιστερίου

Η αρχή έμοιαζε με εφιάλτη. Ένα ματς που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, μουδιασμένο μπάσιμο κι ένα σκορ 18-2, που δημιουργούσε την αίσθηση ότι το Περιστέρι δεν βρίσκονταν στην Τουρκία, δεν ήταν… εκεί. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη ανατροπή που έκαναν» δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αρχικά από την αντίδραση κι εντέλει από το αποτέλεσμα.

«Η διακοπή της μισής ώρας μετά το τζάμπολ μας επηρέασε κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γκάζιαντεπ. Όμως, στη συνέχεια αντιδράσαμε και μέσα από την άμυνα πετύχαμε τη νίκη» τόνισε ο τεχνικός του Περιστερίου και συνέχισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, για τον τρόπο που προετοίμασαν το παιχνίδι απέναντι στην τουρκική ομάδα».

Ο τεχνικός του Περιστερίου είχε μια καλή κουβέντα και για τους αντιπάλους, αλλά και για τον γνωστό μας Νέναντ Μάρκοβιτς: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Γκαζίαντεπ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην διοργάνωση. Ο κόουτς Μάρκοβιτς κάνει καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ