Αγγελόπουλος: «Αυτή η χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού»

Αγγελόπουλος: «Αυτή η χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού»

Το μήνυμα του Μάκη Αγγελόπουλου στο match programme του σημαρινού (19:30) αγώνα με την Ορτέζ.

Πρεμιέρα σήμερα για την ΑΕΚ στο BCL κόντρα στην Ορτέζ στο ΟΑΚΑ (16/10, 19:30) και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε στο match programme του αγώνα στέλνοντας το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα του η φετινή χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού ενώ αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας του ζήτησε να σταθεί στο πλευρό της «Βασίλισσας».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μία ακόμη ευρωπαϊκή χρονιά ξεκινά. Η ΑΕΚ BC παραμένει προσηλωμένη στο στόχο. Μακριά από βερμπαλισμούς, που δεν συνάδουν ούτε με τις αξίες της, ούτε με τα δικά μου “πιστεύω”. Ο πρωταθλητισμός ως φιλοσοφία παραμένει βασική προτεραιότητα, αλλά πάντα με γνώμονα όλα εκείνα τα στοιχεία, που καθιστούν υγιή ένα σύλλογο, που βασίζεται στα ιδεώδη και στο “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να πρεσβεύει τα ιδανικά του θεμιτού ανταγωνισμού και θα διεκδικεί σε καθεστώς κανονικότητας ό,τι μπορεί καλύτερο για να μείνει σε τροχιά κορυφής. Μόνο, που για να συμβεί αυτό απαιτείται να πάμε όλοι μαζί. Ο κόσμος παραμένει σταθερά ο βασικός σύμμαχος σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μαζί με τον κόσμο κατακτήσαμε τρία τρόπαια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους. Μαζί θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νίκες εντός και εκτός παρκέ και να κατακτάμε κι άλλα τρόπαια. Είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι ο στόχος μας στο BCL. Όπως είναι ξεκάθαρο, ότι θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Η κανονικότητα, λοιπόν – για την οποία η ΑΕΚ καταβάλλει αθόρυβα και άοκνα τη δική της προσπάθεια- είναι μπροστά. Θέλω να πιστεύω, ότι αυτή η χρονιά αποτελεί την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού κι ότι το μπάσκετ θα ανακτήσει την αίγλη του, προς τέρψιν όλων όσοι εξακολουθούν μέσα από αντιξοότητες να το στηρίζουν και να το υπηρετούν και προς τέρψιν και των συλλόγων, που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ