Στην καλύτερη πεντάδα της πρεμιέρας ο Λάνγκφορντ (pic)

Στην καλύτερη πεντάδα της πρεμιέρας ο Λάνγκφορντ (pic)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με την εκπληκτική του εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων του BCL μπήκε στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στην εύκολη νίκη της κόντρα στην Ορτέζ με 102-82 για την πρεμιέρα των ομίλων του BCL ήταν ο Κιθ Λάνγκφορν. Ο Αμερικανός πέτυχε 27 πόντους με 11/13 σουτ και δίκαια αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης.

Παράλληλα με τα κατορθώματά του μπήκε και στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης να αναφέρει συγκεκριμένα:

«Προφανώς κανείς δεν έχει πει στον Keith Langford ότι έγινε 36 ετών τον προηγούμενη μήνα, γιατί εκείνος συνεχίζει να εκτελεί όπως έκανε πάντα. Tο αστέρι της AEK σημείωσε 27 πόντους με 11/13 σουτ, μεταξύ των οποίων 2/2 τρίποντα, στη νίκη της ομάδας του με 102-82 επί της EB Pau-Lacq-Orthez την Τετάρτη.

Παράλληλα, ο βετεράνος γκαρντ πρόσθεσε 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα για να συγκεντρώσει 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης».

🌟 Here is the first Team of the Week of the season 🌟Who will claim Gameday 1 MVP honor? 🏆➡ http://go.championsleague.basketball/TOTW_1

Δημοσιεύτηκε από Basketball Champions League στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ