Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Σπυριδωνίδη

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Σπυριδωνίδη

Ο πρώην παίκτης του Χολαργού επιστρέφει στη χώρα μας. Το Ρέθυμνο είναι ο επόμενος σταθμός του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, μετά τον Χολαργό

Το Ρέθυμνο ψάχνει τρόπους για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα κι ο Αλέξης Σπυριδωνίδης φαίνεται πως έψαχνε τρόπους για να επαναπατριστεί. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος άναψε το «πράσινο φως» κι έτσι επίκειται άμεσα επιστροφή Συμεωνίδη, προκειμένου για να ενισχύσει την προσπάθεια των Κρητικών, να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το Ρέθυμνο προχώρησε ήδη σε δύο αλλαγές ξένων (Λαμόντ Μάρεϊ αντί Τζάρβις Γκάρετ και Μάλκολμ Λι αντί Πρινς Γουίλιαμς), ενισχύει την περιφέρειά του και πλέον παίζει τα… ρέστα του, για να μην βρεθεί από νωρίς να κυνηγά… Χίμαιρες. Ο Σπυριδωνίδης, μετά τη θητεία του στον Χολαργό, αποφάσισε να βγει από τα ελληνικά σύνορα. Πήγε στην Ισπανία (στη Ριόχα Βέγκα της LEB Silver), όπου είχε 7.3 πόντους, με καλά ποσοστά από το τρίποντο.

Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ έχει διαχειρίσιμο buy out, το οποίο θα σπάσουν οι Κρητικοί, προκειμένου άμεσα να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ