Μπεγκίν: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, έχει πολύ ταλέντο φέτος»

Μπεγκίν: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, έχει πολύ ταλέντο φέτος»

Ο προπονητής της Αντβέρπ, Κρίστοφ Μπεγκίν, χαρακτήρισε φαβορί την ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση (19:30) τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει πολύ καλά στην άμυνα.

Φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση (19:30) χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Αντβέρπ, Κρίστοφ Μπεγκίν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει πολύ καλά στην άμυνα αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε πέρσι δύο φορές με την ΑΕΚ. Είναι μία νέα ομάδα η φετινή όμως. Τους έχουμε δει καλά και ξέρουμε ότι έχει πολύ ταλέντο φέτος η ΑΕK. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε πολλούς πόντους στην επίθεση της ΑΕΚ. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το γεγονός ότι αντιμετωπίσουμε ομάδες με εμπειρία.

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί κι εμείς το αουτσάιντερ, αλλά αυτό είναι ευλογία για μία νέα ομάδα όπως η δική μας, διότι θα παίξουμε ελεύθερα. Αν ξεκινήσουμε καλά, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί στη συνέχεια για να κερδίσουμε το ματς»

Από την άλλη ο Ιμπραχίμ Φαλ Φαγέ είπε για το παιχνίδι: «Δεν είναι πολλά πράγματα που γνωρίζω από τη φετινή ομάδα της ΑΕΚ. Αλλά ξέρω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι στην Αθήνα πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις.

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά για όλους και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να επιχειρήσει να κάνει το βήμα μπροστά λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ