Τενερίφη – Περιστέρι 72-68

Τενερίφη – Περιστέρι 72-68

Το Περιστέρι των πολλών απουσιών πάλεψε στην Τενερίφη αλλά ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 72-68 γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκ των προτέρων το έργο του Περιστερίου στις Κανάριες Νήσους ήταν πολύ δύσκολο και γιατί έπαιζε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που και αυτή ήταν αήττητη στο BCL αλλά και γιατί ταξίδεψε στο νησί με πολλές απουσίες. Μόρισον, Βασιλόπουλος και Σαλούστρος έμειναν στην Αθήνα κι έτσι το Περιστέρι αν και πάλεψε ηττήθηκε με 72-68 γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα ανεξαρτήτος διοργάνωσης. Στο 2-1 πλέον η ομάδα του Ηλία Ζούρου, στο 3-0 η Τενεφίρη.

Το ματς

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 7-4 στο 4′ αλλά και 13-10 στο 8′ όμως κάπου εκεί ανέβασε στροφές η Τενερίφη. Με ένα σερί 15-0 προηγήθηκε 25-13 στις αρχές της δεύτερης περιόδου και με το Περιστέρι να δυσκολεύεται να βρει σκορ, κρατούσε μια καλή διαφορά. Έτσι το ημίχρονο βρήκε το Περιστέρι στο 35-23 έχοντας να καλύψει 12 πόντους διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηλία Ζούρο προσπάθησε να μειώσε το σκορ και αρκετές φορές το κατάφερε όμως η Τενερίφη είχε τις απαντήσεις. Με τον Γκρέι μείωσε σε 42-35 στα μέσα της τρίτης περιόδου και στις αρχές της επόμενης κατάφερε χάρη σε τρίποντο του Χάτσερ να φτάσει και στον πόντο με 51-50. Με 7-0 σερί η Τενερίφη έφτασε στο 58-50, το Περιστέρι απάντησε με δικό του 7-0 για το 58-57 στα μισά της περιόδου αλλά η Τενερίφη και πάλι δεν έχασε το προβάδισμα. Προηγήθηκε 63-57 και 66-60 και κράτησε μέχρι το τέλος μια σημαντική και πολύ δύσκολη για εκείνη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ