Παπαθεοδώρου: «Μέσα από τις νίκες έχουμε βρει καλύτερη ψυχολογία»

Παπαθεοδώρου: «Μέσα από τις νίκες έχουμε βρει καλύτερη ψυχολογία»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το αυριανό ματς με την Μπούργκος (13/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η ομάδα του αποκτά ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες νίκες.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Μπούργκος στο ΟΑΚΑ (13/11) για την πέμπτη αγωνιστική του BCL και φιλοδοξεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στις νίκες που πετυχαίνει η ομάδα του, υπογραμμίζοντας ότι αυτές έχουν δώσει ψυχολογία στους παίκτες του. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με την παρουσία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δεδομένο ότι έχουμε επιστροφές που είναι σημαντικές για εμάς. Αλλάξαμε την διάθεση στην άμυνα και μέσα από τις νίκες έχουμε βρει καλύτερη ψυχολογία. Εκείνες οι ήττες αλλά και οι νίκες τώρα δεν πρέπει να μας δημιουργήσουν ενθουσιασμό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Η τακτική μας είναι ίδια από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Για να βγει η τακτική πρέπει να έχουμε το κατάλληλο υλικό. Δεν μπορείς να εκτελέσει αυτό που θες χωρίς βασικούς παίκτες. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό θέλει χρόνο».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Ο Βλάντο είναι ένας Έλληνας παίκτης και κάθε καλός παίκτης Έλληνας μας ενδιαφέρει. έχει και τη διάθεση και τη εμπειρία να μας βοηθήσει. Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση. Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι για τον Γιάνκοβιτς».

Για την Μπούργκος: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η Μπούργκος είναι εξαιρετική ομάδα με πλήρες ρόστερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα που μας έδωσε η νίκη κόντρα στην Μπαντίρμα και θέλουμε όσο περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο».

Για τους αριθμούς της ΑΕΚ: «Τα νούμερα είναι για να αλλάζουν και να τα βελτιώνεις. Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε με τα νούμερα. Όλα μας απασχολούν για να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ