Σίμπσον: «Ανυπομονούμε να συναντήσουμε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ»

Σίμπσον: «Ανυπομονούμε να συναντήσουμε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ»

Ο παίκτης της Ράστα Βέχτα, Τρέβις Σίμπσον, αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβει η επίσκεψη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (19/11, 19:00).

H Ράστα Βέχτα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική του BCL και φιλοδοξεί να πάρει το «διπλό» με το οποίο θα την πιάσει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο σταρ της γερμανική ομάδας, Τρέβις Σίμπσον, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την «Ένωση», χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, «τεράστια πρόκληση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και μεγάλους παίκτες. Θα είναι μία τεράστια πρόκληση για εμάς, ώστε να παίξουμε περισσότερο ως ομάδα και να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε όταν αντιμετωπίζουμε μεγάλους παίκτες.

Έχουμε ακόμα μεγάλη ενέργεια έστω κι αν παίξαμε ένα ματς στο οποίο χρειάστηκε να επιστρέψουμε από το -27. Αυτή είναι η δουλειά μας. Θα γεμίσουμε τις δεξαμενές και θα παίξουμε. Ανυπομονούμε να συναντήσουμε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Και να παίξουμε έτσι, ώστε η ατμόσφαιρα να μην μας σπάσει στα δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ