Στην 12άδα της ΑΕΚ ο Σαντ Ρος

Στην 12άδα της ΑΕΚ ο Σαντ Ρος

Ο Αμερικανός γκαρντ σφίγγει τα δόντια και φωνάζει «παρών» στο παιχνίδι με την Ράστα Βέχτα – Στο ΟΑΚΑ ο Ρέι, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος στην 12άδα της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με την Ράστα Βέχτα στο ΟΑΚΑ (21:00), για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Κουβανός άσος ήταν εξαιρετικά αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο, έσφιξε τα δόντια και φωνάζει «παρών» στον αποψινό αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γαστροκνήμιο, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ένιωθε καλύτερα και πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της Ενωσης, προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στην Ράστα Βέχτα.

Αντίθετα, εκτός 12άδας έμεινε ο Κέντρικ Ρέι. Ο Αμερικανός γκαρντ παρότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ράστα Βέχτα, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και μάλιστα κατά τις 17:00 βγήκε στο παρκέ και ατομικό πρόγραμμα. Ο άσος της Ενωσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, με τους πόνους να μην έχουν υποχωρήσει, αλλά στοχεύει στην άμεση επάνοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ