Παπαθεοδώρου: «Πρώτη φορά τόσα λάθη»

Παπαθεοδώρου: «Πρώτη φορά τόσα λάθη»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από την Ράστα Βέχτα ενώ πέταξε και την σπόντα του για τη διαιτησία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απογοητευμένος από τα πολλά λάθη της ομάδας του μετά το ματς με την Ράστα Βέχτα ενώ είχε παράπονα και από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις στην έδρα σου. Συγχαρητήρια στην Βέχτα για τη νίκη και την εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν κομβικά το πώς αρχίσαμε το δεύτερο μέρος και η τρίτη περίοδος ήταν πολύ άσχημη. Βρήκαν αυτοπεποίθηση και έβαλαν μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε, πλησιάσαμε στο σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να προχωρήσουμε».

«Για την διαιτησία του αγώνα: «Θα προτιμούσα να ασχοληθώ με τα δικά μας αγωνιστικά θέματα που με αφορούν σαν προπονητή. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τη διιαιτησία. Αυτοί που ήταν στο γήπεδο είδαν το επίπεδο της αποψινής διαιτησίας».

Για το τρίτο δεκάλεπτο: «Είναι ξεκάθαρο ότι ισοφαριστήκαμε στα πρώτα δύο λεπτά. Ό,τι έγινε έγινε νωρίς. Ο τρόπος που μπήκαμε να παίξουμε δεν ήταν ο κατάλληλος. Η Βέχτα βρήκε αυτοπεποίθηση και έβαλε μεγάλα σουτ. Είναι γερμανική ομάδα που έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Για τα λάθη: «Είναι και η κούραση και η άμυνα της Βέχτα. Εμείς είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες 6 μέρες. Υπήρχε κόπωση και κούραση και ήταν ένα κομμάτι που μας στοίχισε. Για πρώτη φορά φτάσαμε στον αριθμό των λαθών αυτών».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει χωρίς κλασσικό άσο στα τελευταία παιχνίδια: «Από την αρχή της χρονιάς παίζει και ο Σαντ Ρος ως πόιντ γκαρντ. Ο Τσάλμερς έπαιξε μικρό χρονικό διάστημα γιατί η πίεση ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Η εμπιστοσύνη στον Σαντ Ρος σε αυτό που έχουμε αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσουμε από την αρχή της χρονιάς φαίνεται. Ο Γκίκας έπαιξε 23 λεπτά σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ