Κάγιες: «Περιορίσαμε τον Λάνγκφορντ»

Κάγιες: «Περιορίσαμε τον Λάνγκφορντ»

Ο προπονητής της Ράστα Βέχτα μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του πάνω στον Λάνγκφορντ.

Η Ράστα Βέχτα έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ (79-75), με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Πέδρο Κάγιες, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη συνέπεια που έδειξαν οι παίκτες του στα δύο μέρη του παρκέ, αλλά και στο γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να περιορίσουν τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε με συνέπεια και στις δύο πλευρές για 40 λεπτά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε σκληρά μέχρι το τέλος. Είναι ξεχωριστό για μένα να παίζω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Έχω δει πολλά παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και να παίζεις κόντρα στην ΑΕΚ μια ομάδα με τόση ιστορία είναι ξεχωριστό.

Για το μαρκάρισμα του Λάνγκφορντ: «Δεν είναι μόνο ο Λάνγκφορντ. Η ΑΕΚ είναι ομάδα γεμάτη ταλέντο. Ο Λάνγκφορντ είναι η κύρια επιλογή τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε και να κόψουμε τη δράση του».

Ο Μαξ Ντι Λίο από την πλευρά του είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο μέρος στα ριμπάουντ και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ