Παπαθεοδώρου: «Από τις καλύτερες ομάδες η Χάποελ, να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος»

Παπαθεοδώρου: «Από τις καλύτερες ομάδες η Χάποελ, να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με την Χάποελ Τελ Αβίβ, «έπλεξε» το εγκώμιο των Ισαρηλινών και κάλεσε τον κόσμο να δώσει ώθηση, για να φτάσουν στη νίκη.

H AEK υποδέχεται την Χάποελ Τελ Αβίβ για την ένατη αγωνιστική του Basketball Chmapions League, σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, ζήτησε την στήριξη του κόσμου και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κούραση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Πρέπει να εμφανιστούμε σε όλα τα επίπεδα πολύ συγκεντρωμένοι να έχουμε ενέργεια και διάθεση. Να παίξουμε ένα μπάσκετ το οποίο να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα.

Η Χάποελ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League, πάρα πολύ αποτελεσματική με καλούς παίκτες. Άρα και η λειτουργία μας στην άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Από εκεί και πέρα να έχουμε το καθαρό μυαλό στην επίθεση να διαβάσουμε την άμυνά τους. Παίζουνε με σύνθετες άμυνες, με ζώνες, δημιουργούν σύγχυση στον αντίπαλο.

Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να εκτελέσουμε το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ: «Για να είναι υπέρ μας θα πρέπει να δώσουμε εμείς την ώθηση με την παρουσία μας στο γήπεδο, με την ενέργεια που θα έχουμε για να μας βοηθήσει και ο κόσμος.

Και από εκεί και πέρα να σταθεί δίπλα μας για 40 λεπτά. Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει και τα πάνω και τα κάτω του και πρέπει να έχουμε τον κόσμο και για 40 λεπτά».

Για το αν έχει ξεκουραστεί η ομάδα: «Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να δώσουμε και ξεκούραση και αποκατάσταση.

Είναι τέτοια η σημασία του παιχνιδιού που όποια κούραση κι αν υπάρχει στην ομάδα θα ξεπεραστεί θα δώσουμε το 100%. Αυτός είναι μονόδρομος για να κερδίσουμε».

Για τον Τσάλμερς: «Συνεχίζει κανονικά».

Για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς: «Θα παίξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ