Παπαθεοδώρου: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους οπαδούς»

Παπαθεοδώρου: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους οπαδούς»

Λόγο για τεράστια νίκη έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη νίκη επί της Χάποελ δίνοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο ενώ στάθηκε στις απαντήσεις που είχε κάθε φορά η ομάδα του, στα προβλήματα που έβαζε ο αντίπαλος.

Αναλυτικά:

«Τεράστια νίκη για εμάς! Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου για την προσπάθεια και φυσικά στους οπαδούς. Για πρώτη φορά ήρθαν 10.000 οπαδοί και εμείς προσπαθήσαμε και νικήσαμε. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις με την Χάποελ, έχει τέλεια χημεία, έχουν τον ίδιο προπονητή και παίκτες για χρόνια, γι’ αυτό έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο τέλος. Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λάρισα».

Για το αν η ΑΕΚ έκανε το καλύτερό της παιχνίδι: «Οι συνθήκες κάθε φορά είναι διαφορετικές. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, κυρίως γιατί ακόμα κι όταν ήμασταν στην ισοπαλία, είχαμε ψυχραιμία. Η Χάποελ ήθελε να μας παγώσει το ρυθμό, αλλά οι παίκτες αντέδρασαν. Εμείς είχαμε πάντα μια καλή απάντηση και λύση. Δεν ήμασταν καλοί για 25 λεπτά, αλλά παίξαμε άμυνα και κερδίσαμε προσωπικές μονομαχίες στο τέλος. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να μείνει ενωμένη, ταπεινή και να συνεχίσει τη δουλειά».

Για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς: «Είχε ένα θέμα με την μέση του τις προάλλες, αλλά κυρίως ήταν θέμα τακτικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ