Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστολή διαμαρτυρίας της ομοσπονδίας του Ισραήλ για το κάψιμο της σημαίας στο ΑΕΚ-Χάποελ

Με επιστολή της στον GM του FIBA Champions League, Πάτρικ Κομνηνό, η ομοσπονδία του Ισραήλ εξέφρασε τα παράπονα και τους προβληματισμούς της για το κάψιμο της σημαίας της χώρας, στον αγώνα ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Επιστολή διαμαρτυρίας της ομοσπονδίας του Ισραήλ για το κάψιμο της σημαίας στο ΑΕΚ-Χάποελ | to10.gr

Η ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ εξέφρασε μέσω επιστολής της στον GM του FIBA Champions League, Πάτρικ Κομνηνό, τα έντονα παράπονά της για το κάψιμο της σημαίας της χώρας στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ, στις 18 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο General Manager της ισραηλινής ομοσπονδίας, Γιάακοβ Μπεν Σόσαν, εξέφρασε τον προβληματισμό του μέσω της επιστολής και ζήτησε να του αναφερθούν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η διοργάνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ:

«Στις 18 Δεκεμβρίου στο ματς του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό συμβάν και θέλουμε να ξέρουμε τι προτίθεται να κάνει η διοργάνωση γι’ αυτό, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Απ’ όσο ξέρουμε, υπάρχει ανταπόκριση ανάμεσα στους δύο ομάδες, καθώς γνωρίζουμε για τη συγγνώμη της ΑΕΚ στη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ».