Επιστολή διαμαρτυρίας της ομοσπονδίας του Ισραήλ για το κάψιμο της σημαίας στο ΑΕΚ-Χάποελ

Επιστολή διαμαρτυρίας της ομοσπονδίας του Ισραήλ για το κάψιμο της σημαίας στο ΑΕΚ-Χάποελ

Με επιστολή της στον GM του FIBA Champions League, Πάτρικ Κομνηνό, η ομοσπονδία του Ισραήλ εξέφρασε τα παράπονα και τους προβληματισμούς της για το κάψιμο της σημαίας της χώρας, στον αγώνα ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ εξέφρασε μέσω επιστολής της στον GM του FIBA Champions League, Πάτρικ Κομνηνό, τα έντονα παράπονά της για το κάψιμο της σημαίας της χώρας στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ, στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο General Manager της ισραηλινής ομοσπονδίας, Γιάακοβ Μπεν Σόσαν, εξέφρασε τον προβληματισμό του μέσω της επιστολής και ζήτησε να του αναφερθούν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η διοργάνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ:

«Στις 18 Δεκεμβρίου στο ματς του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό συμβάν και θέλουμε να ξέρουμε τι προτίθεται να κάνει η διοργάνωση γι’ αυτό, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Απ’ όσο ξέρουμε, υπάρχει ανταπόκριση ανάμεσα στους δύο ομάδες, καθώς γνωρίζουμε για τη συγγνώμη της ΑΕΚ στη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ