ΑΕΚ: Προπόνηση στην Αμβέρσα (pics)

ΑΕΚ: Προπόνηση στην Αμβέρσα (pics)

Η Ενωση γυμνάστηκε στο Βέλγιο ενόψει της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής του BCL (08/01, 21:00), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην έχει προβλήματα τραυματισμών.

Εχουν περάσει μερικές ημέρες από την μεγάλη νίκη επι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ πάντως προσπαθεί να αφήσει στην άκρη την εμφάνιση με τους Πράσινους και ήδη βρίσκεται στο Βέλγιο για το επόμενό της παιχνίδι στο BCL.

Η Ένωση είναι στην Αμβέρσα και την Τρίτη έκανε την προπόνηση της ενόψει του ματς της 10ης αγωνιστικής του BCL απέναντι στην Αντβέρπ (08/01, 21:00).

Βέβαια το πρόγραμμά της ξεκίνησε κάπως.. στραβά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είχαν καλά καλά μπάλες για να προπονηθούν και έψαχναν τις μπάλες, αλλά μετά από παρέμβαση των ανθρώπων της βελγικής ομάδας, λύθηκε το πρόβλημα και έλαβε τέλος η ταλαιπωρία.

Η ΑΕΚ γυμνάστηκε στο προπονητικό γήπεδο της Άντβερπ, με τον Ηλία Παπαθεοδωρου να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και να είναι έτοιμος στο να ρίξει στα… βαθιά τον Τζεράια Γκραντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ