Ηλίας Παπαθεοδώρου : «Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας»

Ηλίας Παπαθεοδώρου : «Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε σύνθημα να συνεχίσουν οι παίκτες του να παλεύουν. «Δεν είχαμε συγκέντρωση» είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ομολογουμένως εξαιρετική επιθετική παρουσία της ομάδας του, είναι βέβαιο ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου περίμενε ότι δεν θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια, όμως ενδεχομένως δεν πίστευε ότι οι παίκτες του θα εμφανιστούν χωρίς συγκέντρωση, ότι θα είναι τόσο άστοχοι, ότι δεν θα μπουν στο πνεύμα του αγώνα με την Αντβέρπ. Ενός αγώνα, που έμοιαζε να είναι εύκολη υπόθεση, πριν το τζάμπολ.

«Συγχαρητήρια στην Αντβέρπ για τη νίκη. Την άξιζε, γιατί είχε περισσότερη ένταση από μας, από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Εμείς ήμασταν εκτός συγκέντρωσης από την αρχή. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, δώσαμε εύκολους πόντους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και η Αντβέρπ έχτισε την αυτοπεποίθησή της» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος είδε τους παίκτες του να… σπάνε τα καλάθια.

«Είχαμε μεγάλη αστοχία, σε βολές κι ελεύθερα σουτ και δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας» συμπλήρωσε κι έδειξε την επόμενη μέρα. «Έχουμε τέσσερα ακόμη ματς στο Τσάμπιονς και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε». Η τελευταία ατάκα ήταν για να αφυπνίσει τους παίκτες του, καθώς η ΑΕΚ μπορεί να έχει προκριθεί, αλλά ο τεχνικός της δεν θέλει να ζήσει άλλες βραδιές, όπως αυτή στην Αμβέρσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ