Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη»

Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, ενόψει του αυριανού ματς της ΑΕΚ με την Μπαντιρμά, τόνισε ότι η Ένωση δεν έχει περιθώριο για ήττα αν θέλει να βγει πρώτη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπαντιρμά για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε ότι μετά την ήττα από την Αντβέρπ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη για την ομάδα αν θέλει να βγει πρώτη στον όμιλο.

Πράλλη΄λα ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σαντ – Ρος, χαρακτηρίζοντας τον Κουβανό τον πολυτιμότερο παίκτη της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος:

«Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας γιατί έφυγε ένας σημαντικός παίκτης, ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε καλύτεροι για να κρύψουμε το κενό. Πλέον δεν έχουμε περιθώρια για λάθη από τη στιγμή που κάναμε την ήττα στο Βέλγιο πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να είμαστε πρώτοι».

Για την ήττα και την εικόνα κόντρα στην Άντβερπ: «Ήταν λίγο και ψυχολογικά και σωματικά, δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε. Δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μας αρέσει η πίεση. Ήταν ένα λάθος που είχαμε να το κάνουμε δύο μήνες. Ήταν απλά μια κακή μέρα. Έτυχε ένα παιχνίδι και ήρθαν έτσι τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ