Ντεμίρ: «Η ΑΕΚ είναι ένα από τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ»

Ο προπονητής της Μπαντίρμα, Χακάν Ντεμίρ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ.


Ντεμίρ: «Η ΑΕΚ είναι ένα από τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ» | to10.gr

Ο προπονητής της Μπαντίρμα, Χακάν Ντεμίρ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ’ όλα ήρθαμε εδώ με χαμένο ρυθμό από τα διαδοχικά ματς. Παίξαμε καλό μπάσκετ από την αρχή ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα από τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ. Καλή συνέχεια εύχομαι».

Για την διαφορά στην επίθεση των δύο αγώνων: «Το πρώτο ματς στην Τουρκία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν πολύ σκληρή η άμυνά τους. Προετοιμαστήκαμε για την άμυνα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχαμε και τύχη».

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Από την πλευρά του ο Χαζέρ είπε: «Ήρθαμε εδώ έπειτα από μια ήττα στο πρωτάθλημα και χωρίς περιθώρια. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για να παλέψουμε για την πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο για να προκριθούμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην ΑΕΚ».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο