Σμιθ: «Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση αυτή και στο πρωτάθλημα»

Σμιθ: «Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση αυτή και στο πρωτάθλημα»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στα καλά διαστήματα της ομάδας του απέναντι στην Ντιζόν και το γεγονός πως με αυτήν την λογική πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του στην Α1.

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Ντιζόν στην Πυλαία, με τον Άνταμ Σμιθ να στέκεται μετά το ματς στον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του και την συγκέντρωση στο πλάνο του τεχνικού τιμ.

«Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Αγωνιστήκαμε δύο καλές ομάδες. Η Ντιζόν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έβγαλε κάποια συστήματα και έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος» είπε αρχικά και στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα…

«Μείναμε στο πλάνο μας και πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση αυτή και στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κοντρολάρουμε το μυαλό και το σώμα μας για να ξεκουραστούμε. Μοιράστηκε αρκετά ο χρόνος και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον επόμενο αγώνα».

Όσο για το τι συνέβη στο τελευταίο τρίλεπτο και ο ΠΑΟΚ έχασε; «Έτσι είναι το μπάσκετ. Η Ντιζόν είναι πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσαν πολύ στην επίθεση και εμείς είχαμε κακή επικοινωνία στην άμυνα. Το κεφαλαιοποίησαν και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτοι στον όμιλο» είπε ο Αμερικανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ