Χαραλαμπίδης: «Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο»

Χαραλαμπίδης: «Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στην Ντιζόν για τη νίκη της στην Πυλαία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε τον τραυματισμό του Σχίζα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την ήττα από τη Ντιζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον σοκαριστικό τραυματισμό του Σταύρου Σχίζα.

Αρχικά υποστήριξε λοιπόν πως: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στη Ντιζόν που είναι μια πολύ καλή ομάδα, η πρώτη του ομίλου. Έτσι όπως κρίθηκε στο τέλος το παιχνίδι, ήταν και λίγο θέμα τύχης. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά για τη συνέχεια».

Όσο για τον παίκτη του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Νιώθω λίγο άβολα γιατί το να βλέπεις έναν παίκτη σου να τραυματίζεται έτσι ένας παίκτης σου, είναι πολύ δύσκολο. Η σκέψη μας είναι στο Σταύρο. Αυτό που θα πω είναι ότι είχαμε κάποιες κακές επιθετικές αποφάσεις. Είχαμε πει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο και σε δύο τουλάχιστον κατοχές της Ντιζόν, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, για να παίξουμε με τον τρόπο που είπαμε. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κυρίαρχο στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ