Σοκ στον ΠΑΟΚ: Κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο Σχίζας, διανυκτερεύει στο νοσοκομείο

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο Σχίζας, διανυκτερεύει στο νοσοκομείο

Ο άσος του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Μένει στο νοσοκομείο για ενδελεχείς εξετάσεις, ενώ μαζί του βρίσκεται ο γιατρός του τμήματος, Ιωσήφ Γαβριηλίδης.

Ατυχος στάθηκε ο Σταύρος Σχίζας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν στην Πυλαία για το Basketball Champions League, καθώς στο τέλος της τρίτης περιόδου βούτηξε για να διεκδικήσει την μπάλα και χτύπησε στο γόνατο του Ντέιβιντ Χόλστον.

Ο άσος του Δικεφάλου έχασε τις αισθήσεις του και σόκαρε τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους και όσους βρισκόντουσαν στο Παλατάκι. Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο 31χρονος θα παραμείνει στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να περάσει από ενδελεχείς εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Μαζί του στο νοσοκομείο βρίσκονται ο γιατρός του τμήματος, Ιωσήφ Γαβριηλίδης και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ