Παπανικολόπουλος: «Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Παπανικολόπουλος: «Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Περιστερίου στάθηκε στον κακό τρόπο που με τον οποίο λειτούργησαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με την Μόρναρ.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά από τη νίκη του Περιστερίου επί της Μόρναρ, τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά… βιάστηκε να τελειώσει το ματς και για αυτό στο τέλος καρδιοχτύπησε.
Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη, συγχαρητήρια και στην Μόρναρ γιατί παίζει πάρα πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και παρά τις απουσίες της σήμερα ανταπεξήλθε στο παιχνίδι και όσο πέρναγε η ώρα κυριαρχούσε. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και είχαμε λάθος επιλογές. Αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που κάναμε σ’ αυτό το ματς.

Από κει και πέρα ο αριθμός των επιθετικών ριμπάουντ που πήρε η Μόρναρ καθόρισε τις κατοχές, τους έβαλε στο παιχνίδι και στο τέλος κερδίσαμε έναν αγώνα δύσκολα, που θα μπορούσαμε να τον έχουμε τελειώσει πιο νωρίς, αλλά με σωστό τρόπο χωρίς βιασύνη».

Όσο για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας ο Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Πρώτα ΑΕΚ, κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μετά Μπάμπεργκ παιχνίδι πρόκρισης στο Basketball Champions League».

O Αϊζάια Κάζινς, που προσπάθησε πολύ στην περιφέρεια, υποστήριξε: «Ήταν σπουδαίο το αίσθημα που είχα πάνω στο παρκέ, παίζοντας με την καινούργια μου ομάδα. Έπρεπε να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες του αγώνα νωρίτερα, ώστε να μην κριθούν όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πιο σκληρά από μας. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και να έχουμε δώσει σκληρότερες μάχες ιδίως στα ριμπάουντ, καθώς μας πήραν πολλά επιθετικά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μόρναρ Μπαρ Μιχάϊλο Παβίτσεβιτς, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Το αποψινό παιχνίδι το αρχίσαμε χωρίς τον καλύτερο μας παίκτη, τον Πούλεν, και χωρίς τον βασικό μας ψηλό τον Λούκοβιτς, ενώ δυστυχώς και ο βασικός μας πλέι μέικερ, ο Νίντχαμ, τραυματίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο και δεν έπαιξε στο δεύτερο. Και ο Χάρις έπαιζε τραυματίας. Αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πήραν πάνω τους την ευθύνη και αγωνίστηκαν καλά. Στο τελευταίο τρίλεπτο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χάσαμε μερικά ελεύθερα σουτ. Έτσι είναι το μπάσκετ».

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά αλλάξαμε όλο μας το σχεδιασμό για το ματς, αφού χάσαμε τον βασικό μας πλέι μέικερ. Ο Σέχοβιτς που ανέλαβε να παίξει σε αυτή τη θέση έκανε καταπληκτικό ματς. Κάναμε και διάφορες αλλαγές στο παιχνίδι μας και κάποιες προσαρμογές με βάση την επίθεση του Περιστερίου. Παίξαμε καλά. Στο τέλος, λόγω και της κούρασης, χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ και χάσαμε τρεις στις τέσσερις βολές στα τελευταία λεπτά. Όλοι οι παίκτες μου παλέψανε σκληρά μέχρι το τέλος αλλά το Περιστέρι έβαλε μερικά μεγάλα σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ