Δύσκολη δοκιμασία στην Ισπανία για την ΑΕΚ

Δύσκολη δοκιμασία στην Ισπανία για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούργος και θέλει τη νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ισπανία ως μόνη ομάδα στη 2η θέση της Basket League, όπου την Τετάρτη (22/1, 21:30) αντιμετωπίζει την Μπούργος.

Η Ένωση επικράτησε με 74-68 του Ηφαίστου στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ήττα του Προμηθέα από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα, έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1.

Mόνη στη δεύτερη θέση βρίσκεται και στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου του Champions League, με 7 νίκες – 4 ήττες, δηλαδή έχει μία νίκη λιγότερη από την πρωτοπόρο Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η αντίπαλός της Μπούργος μετρά 6 νίκες – 5 ήττες και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Ράστα Βέχτα.

Το κίνητρο για νίκη επί της «βασίλισσας» είναι υψηλό για τους παίκτες της ισπανικής ομάδας στην προσπάθεια πρόκρισης στη φάση των «16» κι ενώ οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Το ίδιο υψηλό κίνητρο έχουν, όμως και οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς από τα αποτελέσματά τους σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές, θα εξαρτηθεί και το πλασάρισμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ