Παπαθεοδώρου: «Να προσέχουμε και στα δύο κομμάτια του παρκέ»

Παπαθεοδώρου: «Να προσέχουμε και στα δύο κομμάτια του παρκέ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή (29/01) κρίσιμη αναμέτρηση με την Ράστα Βέχτα για την προτελευταία αγωνιστική του BCL.

Με νίκη κόντρα στην Ράστα Βέχτα η ΑΕΚ κλειδώνει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του BCL και παράλληλα θα έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στάθηκε στα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση, όσο αφορά στο μέλλον μας στο Basketball Champions League. Πλησιάζουμε προς το τέλος της φάσης των ομίλων και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πειθαρχημένοι και σοβαροί, και να δείξουμε συνέπεια.

Αύριο θα χρειαστεί να προσέχουμε και στα δύο κομμάτια του παρκέ, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μη ξεχνάμε, ότι η Ράστα Βέχτα μάς κέρδισε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να «ματσάρουμε» την ενέργεια του αντιπάλου μας για να πετύχουμε τη νίκη, που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ