ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Άνβιλ

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Άνβιλ

Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Άνβιλ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του BCL ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του BCL με την Άνβιλ Βλότσαβε, όπως ενημέρωσαν σχετικά οι «κιτρινόμαυροι».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του BCL με Άνβιλ Βλότσαβεκ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (05/02, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η «Βασίλισσα» για άλλη μία φορά έπραξε το αυτονόητο καθήκον της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο κόσμος για άλλη μία φορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και κυρίως στην Ευρώπη, όπου η παρουσία του γοήτευσε τους διεθνείς παρατηρητές, είχε καταλυτική παρουσία.

Η «Βασίλισσα» θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να κατακτήσει τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Παράλληλα είναι μια θαυμαστή ευκαιρία να χειροκροτηθούν και επιβραβευτούν παίκτες και προπονητές, οι οποίοι άντεξαν στα δύσκολα και στις πρωτοφανείς ατυχίες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι μια θαυμαστή ευκαιρία, επίσης για να καλωσορίσουν οι εντός Ελλάδος οπαδοί της ΑΕΚ τον Νίκο Ζήση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το εντός έδρας ντεμπούτο του, μετά από 15 χρόνια απουσίας.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

Τιμές Εισιτηρίων: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

-Δεν απαιτείται Κάρτα Φίλου ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ