Καλαμπόκης : «Να προσέξουμε τα πρώτα δευτερόλεπτα»

Καλαμπόκης : «Να προσέξουμε τα πρώτα δευτερόλεπτα»

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, μίλησε για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ. «Ομάδα που τρέχει» τη χαρακτήρισε ο Καλαμπόκης.

Από την προηγούμενη αγωνιστική το Περιστέρι «κλείδωσε» την πρόκριση, οπότε το αυριανό (19:30) ματς στην Τσεχία, κόντρα στη Νίμπουρκ, δεν του προκαλεί άγχος. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κυνηγά την 3η θέση, αλλά για να το πετύχει αυτό, δεν φτάνει μόνο η δική του νίκη, πρέπει να χάσει κι η Νίζνι, η οποία αγωνίζεται στη Λετονία, με αντίπαλο τη Ρίγα. Οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με το Περιστέρι, οπότε απαιτείται συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Όλα αυτά, βεβαίως, ελαχίστως ενδιαφέρουν το προπονητικό τιμ της ελληνικής ομάδας, που απλά προετοιμάζεται για άλλη μια δύσκολη αποστολή. «Η Νίμπουρκ είναι μια ομάδα με σαφή πρόθεση να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να εκδηλώσει επιθέσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα της κατοχής. Υπάρχουν παίκτες με μεγάλη άνεση στο να σουτάρουν τρίποντο στον αιφνιδιασμό, γκαρντ και φόργουορντ» δήλωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, για να προσθέσει:

«Οι χειριστές είναι πολύ απειλητικοί με την μπάλα, αφού ανοίγουν πολύ τον ρυθμό, είτε με γρήγορη ντρίμπλα, είτε με διαγώνιες πάσες, ενώ οι ψηλοί τους είναι πολύ γρήγοροι για τη θέση που παίζουν. Οι αντίπαλοί μας ολοκληρώνουν το τρανζίσιον παιχνίδι τους, με κοψίματα από τους ψηλούς, που έρχονται σαν τρέιλερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ