Παπαθεοδώρου: «Χαρούμενοι που προκριθήκαμε, θέλουμε τη δεύτερη θέση»

Παπαθεοδώρου: «Χαρούμενοι που προκριθήκαμε, θέλουμε τη δεύτερη θέση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του ματς με την Άνβιλ (05/02) για το BCL τονίζοντας ότι θέλει την νίκη για τη δεύτερη θέση ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα με τον τελικό Κυπέλλου και τα εισιτήρια.

Νίκη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο του BCL θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος μίλησε στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού (05/02) ματς με την Άνβιλ για την 14η αγωνιστική του BCL.

Ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της αποθεραπείας των Γκίκα και Λάνγκφορντ αλλά και το θέμα που υπάρχει με τα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο πρωταρχικός στόχος έχει επιτευχθεί, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο καιρό. Άυριο, είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και θέλουμε την νίκη για να πάρουμε την δεύτερη θέση στον όμιλο, που θα μας δώσει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα στο Top-16. Ξέρουμε ότι η Άνβιλ δεν έχει ουσιαστικό στόχο, αλλά έχει ατομικό ταλέντο στην επίθεση και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης σε αυτόν τον τομέα. Είναι ξεκάθαρο για εμάς, πώς η άμυνα και η επιθυμίας μας για την νίκη, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για να πάρουμε το αποτελέσμα που θέλουμε».

Για την πρώτη θέση που χάθηκε:

«Δεν μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση που δεν πήραμε την κορυφή του ομίλου. Εμείς γνωρίζαμε από την αρχή την δυσκολία που έιχε ο όμιλος. Πάιζουμε σε έναν όμιλο με πολύ καλές ομάδες και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε αύριο την νίκη και να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε, γιατί δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στον αθλητισμό. Αύριο παίζεται η πρόκριση ανάμεσα στην Μπούργος και την Ράστα Βέχτα, που είναι καλές ομάδες, αλλά κάποια θα μείνει εκτός συνέχειας. Σκεφτόμαστε με αισιοδοξία το μέλλον.

Για τον Νίκο Γκίκα που έκανε σουτ και την αποθεραπεία του:

«Σουτάρει με το αριστερό χέρι και πατάει με το δεξί πόδι (σ.σ γέλια). Η αποθεραπεία του πηγαίνει βάση πλάνου. Ελπίζω να μας βοηθήσει στη φάση των «16». Βελτίωση υπάρχει και για τον Κιθ Λάνγκφορντ που και γι’ αυτόν ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει σε εκείνη τη φάση».

Για την επιστολή που έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ για το Κύπελλο:

«Η γνώμη μου είναι πως το μπάσκετ είναι ένα σπορ που απευθύνεται σε φιλάθλους, όλων των ηλικιών. Τα παιδιά είναι χαρά μου που είναι στο γήπεδο. Ωστόσο, η διοργάνωση ενός τελικού, πρέπει να αντιμετωπιστεί με άλλον τρόπο στην χώρα μας, να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάσει. Δεν μπορούμε να ζούμε κάθε χρόνο με την ίδια κατάσταση και μόνο με παιδιά ο τελικός. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό. Και η ομοσπονδία και οι ομάδες να ελέγξουν καταστάσεις που δημιουργούν οι οπαδοί. Ακόμα και ο κόσμος, πρέπει να καταλάβει ότι όταν έχει ευπρεπή παρουσία, μόνο καλό κάνει στην ομάδα που υποστηρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ