Ζήσης: «Περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Ζήσης: «Περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Ανυπόμονος για το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης.

Ο Νίκος Ζήσης, μίλησε στη Media Day της ΑΕΚ για το ματς με την Άνβιλ, τονίζοντας πώς ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο της Ενωσης ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική αν το καλέσει ο Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά:

«Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε την δεύτερη θέση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και αυτό διότι το σύστημα φέτος έχει αλλάξει. Έχεις έναν αγώνα παραπάνω χωρίς να παίζει ρόλο το σύνολο των πόντων. Είναι σημαντικό στη φάση των 16 να έχουμε το τελευταίο ματς εντός έδρας. Παίζουμε με μια ταλαντούχα ομάδα η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει. Έχει πολλούς παίκτες με επιθετικό ταλέντο οπότε περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα παίξει ελεύθερα χωρίς να έχει καμία πίεση για το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, όπως ακριβώς και στη Γερμανία για να κάνουμε αυτά τα πράγματα που ετοιμάζουμε και να βάλουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και το πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Όμως από την άλλη είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση.»

Για τα όσα είπε ο Νικ Καλάθης αφήνοντας υπονοούμενα για επιστροφή του στην Εθνική ομάδα: «Όχι δεν υπάρχει κάτι. και εγώ το ίδιο και εξεπλάγην. Δεν είχαμε συζητήσει κάτι με τον Νικ. Με τιμάει ιδιαίτερα το πώς μίλησε για μένα και τα πράγματα που είπε για την Εθνική. Όμως δεν υπάρχει κάτι για πούμε περαιτέρω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ενώ όπως ξέρετε έχω σταματήσει από την Εθνική εδώ και πέντε χρόνια. Οπότε συγκεντρώνομαι στο επόμενο ματς».

Για το τι θα έκανε αν τον καλούσε ο Πιτίνο: «Είναι εντελώς θεωρητικό, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε αυτό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ