Κληρώνει για ΑΕΚ και Περιστέρι στο Basketball Champions League

Κληρώνει για ΑΕΚ και Περιστέρι στο Basketball Champions League

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Basketball Champions League, αλλά και για τα προημιτελικά εφόσον πάρουν την πρόκριση.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/2, 12:00) πραγματοποιείται η κλήρωση για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να μπαίνουν στην κληρωτίδα, περιμένοντας τους αντιπάλους τους.

Η Ένωση βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της και έτσι θα έχει πλεονέκτημα έδρας, ξεκινώντας από το ΟΑΚΑ τη σειρά, η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες.

Από την πλευρά της, η ομάδα Περιστερίου (τέταρτη στον τρίτο όμιλο) θα έχει μειονέκτημα έδρας, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στο «Α. Παπανδρέου». Η φάση των «16» θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 18 του ίδιου μήνα.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας βάσει της κατάταξής τους στην φάση των ομίλων. Οι πρώτοι των γκρουπ θα παίξουν με κάποιον από τους τέταρτους και οι δεύτεροι με κάποιον από τους τρίτους έχοντας πλεονέκτημα έδρας σε σειρά best of three (κρίνεται στις δύο νίκες).

1ο Γκρουπ: Σαραγόσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τουρκ Τέλεκομ.
2ο Γκρουπ: ΑΕΚ, Σάσαρι, Τενερίφη, Ντιζόν.
3ο Γκρουπ: Οστάνδη, Νίζνι, Βόννη, Μπούργος.
4ο Γκρουπ: Μπεσίκτας, Λιετκαμπέλις, Περιστέρι, Μπαντίρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ