Χάτσερ : «Μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά με τη Χάποελ αν φτάσουμε στο πικ μας»

Χάτσερ : «Μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά με τη Χάποελ αν φτάσουμε στο πικ μας»

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για τα παιχνίδια του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, τονίζοντας πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά η ελληνική ομάδα μπορεί να προκριθεί.

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στο Περιστέρι αφού έφερε στον δρόμο της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου έφερε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τη φάση των  με τον Ουίλιαμ Χάτσερ όμως να πιστεύει πως η πρόκριση μπορεί να έρθει.

Ο Αμερικανός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά, αλλά αν οι Περιστεριώτες φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους τότε μπορούν να προκριθούν.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, ΝτεΆντρε Κέιν, επισημαίνοντας πως είναι ένας παίκτης κλειδί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουίλιαμ Χάτσερ:

– Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο του Περιστερίου ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης;

«Η Χάποελ θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε όλοι πόσο σοβαρός σύλλογος και πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά, αρκεί να μπορέσουμε να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Παίζοντας μία σειρά αγώνων, έχεις πάντοτε τη δυνατότητα να κάνεις πολλαπλές διορθώσεις και προσαρμογές. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι, όλα γίνονται».

– Ποιοι θα είναι οι σημαντικοί παράγοντες που θα κρίνουν την έκβαση της σειράς;

«Από όσα ματς της Χάποελ έχω δει φέτος, διαπιστώνω πως είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα από τη γραμμή του τριπόντου. Άρα, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα ελεύθερα τρίποντά τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ ώστε να μην παίρνουν έξτρα ευκαιρίες στην επίθεση».

– Η σχεδόν εικοσαήμερη διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τι ρόλο μπορεί να παίξει για την ομάδα;

«Νομίζω πως η διακοπή είναι σημαντική, ιδιαίτερα για την ομάδα μας. Από τον Οκτώβριο, παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα χωρίς διάλειμμα. Η διακοπή μάς δίνει την ευκαιρία να αποφορτίσουμε λίγο το μυαλό μας, να ανασυνταχθούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε.

Κρίσιμο επίσης ότι έχουμε κάποιο χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Ντεάντρε Κέιν, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί άνετα ως μέλος της ομάδας, στο παρκέ και στα αποδυτήρια. Ο Κέιν είναι ένας παίκτης – κλειδί στην προσπάθειά μας να έχει η ομάδα επιτυχημένη συνέχεια. Αυτή η διακοπή μάς δίνει τις ημέρες που απαιτούνται ώστε να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει το ρόλο που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ