ΚΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ζητάει τη στήριξη του κόσμου της αλλά και να προστατέψει την έδρα της ενόψει του ματς με τη Βόννη για το Basketball Champions League.

Τη στήριξη του κόσμου της, με προσοχή λόγω τιμωρίας στο παρελθόν ζήτησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του ματς με τη Βόννη για το Basketball Champions League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (04/03) τη Βόννη, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του BCL, στην έως τώρα κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς.

Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει, ότι παραμένει «εν ισχύ» ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας. Με απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του BCL, στις 24/01/20, η Ομάδα μας τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», με αναστολή έως και τις 19/12/2020, εξαιτίας μεμονωμένων περιστατικών κατά την αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οποιαδήποτε παρεκτροπή στην αναμέτρηση με Βόννη θα δρομολογήσει την άμεση εκτέλεσης της ποινής, στην εντός έδρας αναμέτρηση της φάσης των «8».

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Λέμε ΟΧΙ στη χρήση λέιζερ. ΟΧΙ στην ανάρτηση σημαιών ξένων χωρών. ΟΧΙ στην πυρπόληση συμβόλων. ΟΧΙ στη ρίψη αντικειμένων. ΟΧΙ σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίδρασης, που ενδέχεται να εκληφθεί ως υποτροπή και προκαλέσει ζημία στην Ομάδα μας. Δείχνουμε την ίδια αυτοσυγκράτηση, όπως και στην αναμέτρηση με Άνβιλ.

Στηρίζουμε την Ομάδα μας – Προστατεύουμε την έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ