Καλαμπόκης: «Να οδηγήσουμε το παιχνίδι στον ρυθμό που θέλουμε»

Καλαμπόκης: «Να οδηγήσουμε το παιχνίδι στον ρυθμό που θέλουμε»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, τονίζοντας τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Το παιχνίδι με την Χαποέλ (4/3) αποτελεί στοίχημα για το Περιστέρι. Μπορεί να μην είναι το φαβορί, αλλά θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη. Ο Γιάννης Καλαμπόκης σε δηλώσεις του αποκάλυψε τι χρειάζεται να κάνουν οι «κυανοκίτρινοι» για να πάρουν τη νίκη.

«Η Χάποελ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση, προσπαθεί να επιβάλλει πολλές κατοχές στο παιχνίδι με τον τρόπο που παίζει και θέλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γρήγορες επιθέσεις, είτε με τρίποντα στον αιφνιδιασμό, είτε με τελειώματα των ψηλών, οι οποίοι «τρέχουν» πολύ γρήγορα το γήπεδο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Καλαμπόκη στην ενδελεχή ανάλυση των Ισραηλινών, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης και συνεχίζει:

«Στηρίζεται στις επιθέσεις μισού γηπέδου, στηρίζει πολλά στα κεντρικά πικ εν ρολ, εκμεταλλευόμενη κυρίως τον Τόμας που είναι καλός όταν βυθίζεται στην ρακέτα, ώστε να δεχθεί ακόμη και »άλει ουπ» πάσες έχοντας πολύ καλή χημεία με τους Μπράουν και Μπλατ. Δευτερευόντως, ο ψηλός μπορεί να γίνει και δημιουργός κάνοντας μικρό βύθισμα μετά το σκριν στην μπάλα και ανοίγοντας έτσι τις πάσες στην γουίκ σάιντ. Αμυντικά χρησιμοποιούν πολλά πράγματα, όπως σύνθετες άμυνες, που έχουν σκοπό να αποδιοργανώσουν τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ