Σαντ Ρος: «Νιώθω ωραία που επέστρεψα και είδα τους οπαδούς και όλη την ομάδα (pics & vid)

Σαντ Ρος: «Νιώθω ωραία που επέστρεψα και είδα τους οπαδούς και όλη την ομάδα (pics & vid)

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ματς της ΑΕΚ με την Βόννη με τον κόσμο της Ένωσης να αποθεώνει τον Κουβανό.

Δύο μήνες μετά τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χάουαρντ Σαντ Ρος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βόννη. Ο Κουβανός αποθεώθηκε από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» και στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε τη χαρά του που ξαναείδε τους… παλιούς γνωστούς και πάλι από κοντά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω ωραία που επέστρεψα και είδα τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον πρόεδρο, όλους. Νιώθω πολύ καλά που είμαι πάλι εδώ. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει πάντα πολύ καλή άμυνα. Ήταν σημαντικό να είναι συγκεντρωμένη και να σταματήσει τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά σε κρίσιμα σημεία.

Για το ματς της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό: Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε την δουλειά μας και όποιος παίξει σκληρότερα, θα νικήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ