Παπαθεοδώρου: «Να τελειώσουμε στη Βόννη την υπόθεση – πρόκριση»

Παπαθεοδώρου: «Να τελειώσουμε στη Βόννη την υπόθεση – πρόκριση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βόννη στη Γερμανία, τονίζοντας ότι περιμένει από τους παίκτες του να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην οκτάδα του BCL.

Στη Βόννη ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (9/3) η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα της με την Τέλεκομ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν το 2-0 την Τρίτη (10/3, 21:00) στην Telekom Dome (χωρητικότητας 6.000 θέσεων) και να «σκουπίσουν» τη σειρά με τη γερμανική ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 92-85 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στα προημιτελικά κρίνεται στις 2 νίκες (best of 3) σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης. «Να τελειώσουμε την υπόθεση – πρόκριση,» δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πριν τον «τελικό» με την ομάδα της Βόννης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε για την αυριανή (10/03) δεύτερη αναμέτρηση με τη Βόννη, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του BCL: «Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τελειώσουμε την υπόθεση – πρόκριση. Αυτό είναι το σκεπτικό μας. Να κάνουμε το «2-0» και να προχωρήσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Βόννη, το απέδειξε και στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα. Κύριος στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την έντασή μας στην άμυνα, να περιορίσουμε το σκορ τους στο ανοιχτό γήπεδο και ταυτόχρονα να είμαστε καλύτεροι στην προσωπική μας άμυνα στο ένας εναντίον ενός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ