ΚΑΕ ΑΕΚ για Final 8: «Με στόχο το 18ο τρόπαιο»

ΚΑΕ ΑΕΚ για Final 8: «Με στόχο το 18ο τρόπαιο»

Μέσω ανακοίνωσης, η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του Final-8 του Basketball Champions League.

Με στόχο να διεκδικήσει το 18ο τρόπαιο της ιστορίας της, η ΑΕΚ θα λάβει μέρος στο Final-8 του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρεται στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, ενώ τονίζει ότι πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο του BCL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το 2ο τρόπαιο του BCL, και 18ο της ένδοξης Ιστορίας της, τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου 2020. Τότε πρόκειται να διεξαχθεί το Φάιναλ-8 για να ολοκληρωθεί η περίοδος 2019-20.

Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του BCL πήρε την ομόφωνη απόφαση, με την οργάνωση ενός Final-8, το οποίο θα αποτελείται από μονά παιχνίδια (νοκ – άουτ), τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Η γηπεδούχος ομάδα, το γήπεδο καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι δύο αναμετρήσεις (Ντιζόν – Νίζνι και Τενερίφη – Οστάνδη), που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της φάσης των “16”, θα πραγματοποιηθούν πριν από το F8 σε ημερομηνία που θα επιβεβαιωθεί σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ