Ντι Κάρλο: «Παίξαμε με προβλήματα»

Ντι Κάρλο: «Παίξαμε με προβλήματα»

Ο προπονητής της Καπο Ντ’ Ορλάντο, Τζενάρο Ντι Κάρλο, στάθηκε στον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, λέγοντας πως ήταν τιμή για την ομάδα του να παίξει στην έδρα του Δικεφάλου.

Ο προπονητής της Ορλαντίνα, Τζενάρο Ντι Κάρλο, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθαμε σε μία κακή αγωνιστική περίοδο για εμάς εδώ. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες σε άμυνα και επίθεση.

Παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ για ώρα και θέλω να τονίσω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια του και την εμφάνιση του Στογιάνοβιτς. Αν αγωνιζόμαστε με αυτή τη πειθαρχεία πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στη διοργάνωση και θα δώσουμε το 100% στα επόμενα παιχνίδια ώστε να τα καταφέρουμε.

Τέλος, θέλω να πω ότι ερχόμενος εδώ, «μυρίζεις» την ιστορία της ομάδας και ήταν τιμή μας που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ