Πηγαδάκι Αγγελόπουλου και Παπαδόπουλου με θέμα το BCL

Πηγαδάκι Αγγελόπουλου και Παπαδόπουλου με θέμα το BCL

Οι πρόεδροι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, είχαν μια χαλαρή συζήτηση για την διοργάνωση της FIBA λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για το μέλλον της Basket League

Σε εξέλιξη παραμένει το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με τις ομάδες της Basket League να συνομιλούν για το μέλλον της λίγκας και όσα πρέπει να συμβούν σχετικά με την σεζόν που ολοκληρώνεται αλλά και αυτήν που ακολουθεί.

Νωρίτερα βέβαια και πριν την έναρξη του συμβουλίου, είχαμε τα κλασικά πηγαδάκια έξω από την αίθουσα με το σημαντικότερο όλων να είναι αυτό ανάμεσα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα οι Μάνος Παπαδόπουλος και Μάκης Αγγελόπουλος συζήτησαν για αρκετή ώρα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως όσα έλεγαν είχαν να κάνουν με το BCL και την Ευρωλίγκας.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών τονίζουν ότι οι Πράσινοι σκέφτονται όλο και πιο έντονα την απομάκρυνση τους από την Ευρωλίγκα για την διοργάνωση της FIBA, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί οτι οι ισχυροί άντρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχαν μια χαλαρή κουβέντα χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό.

Το Δ. Σ. του ΕΣΑΚΕ αυτήν την στιγμή παραμένει σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ