Πόρτα της ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα για Eurocup, μένει BCL!

Πόρτα της ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα για Eurocup, μένει BCL!

H Eυρωλίγκα χτύπησε την πόρτα της Ένωσης για να αφήσει το BCL και να παίξει στο Eurocup. H απάντηση της ήταν αρνητική και μένει στην διοργάνωση της FIBA.

Η ΑΕΚ υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή το Basketball Champions League. Το κατέκτησε και θέλει να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της διοργάνωσης, στο Final 8 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη.

Η Ευρωλίγκα από την μεριά της, γνωρίζοντας την ιστορία της, θέλησε να κάνει μία… μεταγραφή ουσίας. Να αναγκάσει την Ένωση να δελεαστεί από την συμμετοχή στις διοργανώσεις της και να αφήσει μία και καλή την FIBA.

Για αυτό προχώρησε σε πρόταση στην ΑΕΚ για να συμμετάσχει στο Eurocup της επόμενης σεζόν, κίνηση που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Η απάντηση της ελληνικής ομάδας; Η ίδια ακριβώς!

Η ΑΕΚ αρνήθηκε να μπει στην διαδικασία να μπει σε αυτήν την συζήτηση, στηρίζοντας την απόφασή της για να συμπορευτεί με την FIBA και να παίξει και την επόμενη χρονιά στο Basketball Champions League, το οποίο και κατέκτησε τη σεζόν 2017-18 στην Αθήνα!

Η Ευρωλίγκα δέχθηκε και πάλι την άρνηση της Ένωσης, όπως και συνέβη το 2018, με την ελληνική ομάδα να παίρνει μία τεράστια απόφαση, την ώρα που η διοργάνωση αρχίζει και μαζεύει υπολογίσιμους συλλόγους στις τάξεις της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ