Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στους ομίλους του BCL ΑΕΚ και Περιστέρι (pics)

Το Basketball Champions League έκανε γνωστές τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση την σεζόν 2020/21. Στους ομίλους ΑΕΚ και Περιστέρι, στα προκριματικά ο Ηρακλής.

Στους ομίλους του BCL ΑΕΚ και Περιστέρι (pics) | to10.gr

Έντονο θα είναι το ελληνικό χρώμα και στο νέο Basketball Champions League.  Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στους ομίλους της σεζόν 2020/2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου και το Περιστέρι έχουν εξασφαλίσει την απευθείας είσοδό τους στους ομίλους του BCL. Από την άλλη, ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη, ωστόσο θα ξεκινήσει από την προκριματική διαδικασία.

Η διοργανώτρια αρχή χώρισε τις ομάδες σε δύο γκρουπ: Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι 28 ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους  και στο δεύτερο γκρουπ οι 16 ομάδες που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά, από τις οποίες θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους.

Στους ομίλους του BCL, η Τουρκία εκπροσωπείται από 5 ομάδες, ενώ ακολουθεί η Ισπανία με 4, όπως και η Γαλλία. Οι Ιταλοί αριθμούν 3 συλλόγους.

🚨 Here are the 28 clubs already in the #BasketballCL Regular Season!➡ http://go.championsleague.basketball/Season5_Lineup

Δημοσιεύτηκε από Basketball Champions League στις Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

⚔🔥 16 teams ➡ 4 will join the #BasketballCL Regular Season!➡ http://go.championsleague.basketball/Season5_Lineup

Δημοσιεύτηκε από Basketball Champions League στις Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020