Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όπου να ναι έρχεται (ξανά) ο Βράνιες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δρακόπουλος: «Η επιστροφή στην Ευρώπη αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών μας»

Ο Πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε για την ιστορική στιγμή της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δρακόπουλος: «Η επιστροφή στην Ευρώπη αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών μας» | to10.gr

Ιστορική μέρα για τον Ηρακλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο «Γηραιός» θα λάβει μέρος στα προκριματικά του BCL, με τον Πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Δρακόπουλο να τονίζει πως επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ευχαρίστησε την διοργανώτρια αρχή, ενώ τόνισε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αλεξάνδρειο.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ:

«Φίλοι και φίλες του ΗΡΑΚΛΗ,

Η επιστροφή της Ομάδας μας σε μια σπουδαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το νέο και διευρυμένο Basketball Champions League, αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια, ώστε να επαναφέρουμε τον Σύλλογό μας εκεί που ο κόσμος του και η Ιστορία του επιτάσσουν.

Αποτελεί, επίσης, ένα μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά και ενότητα πολλά μπορούν να γίνουν και σε αυτό το πλαίσιο και με ακόμη μεγαλύτερη αγάπη και ένταση στις προσπάθειες μας θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια συνεχίζεται, οι θάλασσες είναι όλο και πιο μεγάλες και βαθιές, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει τους άθλους του, χάρη στον κόσμο του.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, την ομάδα, παίκτες και προπονητές, στελέχη και εθελοντές, τον απλό φίλαθλο που μας στήριξε με το υστέρημά του, τους οπαδούς και υποστηρικτές μας, που έφτιαξαν φέτος μια εικόνα στο γήπεδό μας που ήταν διαφήμιση σε όλη την Ευρώπη.

Ευχαριστώ, βεβαίως, τη διοργανώτρια αρχή του BCL για την εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων.

Οι πρώτοι μας αγώνες στην Ευρώπη θα γίνουν σε ένα ιστορικό γήπεδο της πόλης μας, το Αλεξάνδρειο. Ευχαριστούμε την Πολιτεία, τη διοίκηση του ΕΑΚΘ και την ΚΑΕ Άρης για την αποδοχή του αιτήματός μας να παίξουμε εκεί και ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε, αν όλα πάνε καλά, να παίξουμε, εφ’ όσον το αξίζουμε μέσα στα παρκέ, στους αγώνες της Regular Season του BCL, στη «φυσική» μας έδρα, το Ιβανώφειο.

Μακάρι η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού να είναι τέτοια ώστε η Ευρώπη να θυμηθεί τι σημαίνει να παίζεις στο σπίτι του ΗΡΑΚΛΗ.

Εμείς πιάνουμε δουλειά για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά και θα θέλαμε να είστε και πάλι δίπλα μας. Όλοι μαζί πάλι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά… Αποδείχθηκε ήδη…

Καλή χρονιά…»