Χωρίς ελληνική ομάδα σε Ευρωλίγκα και Eurocup Γυναικών (pic)

Χωρίς ελληνική ομάδα σε Ευρωλίγκα και Eurocup Γυναικών (pic)

Δεν δήλωσε συμμετοχή ο Ολυμπιακός σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην έχει εκπροσώπηση σε Ευρωλίγκα και Eurocup Γυναικών.

Η πανδημία του κορωνοϊού ουσιαστικά έχει αλλάξει τα πάντα στον παγκόσμιο αθλητισμό. Πλέον είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα, καθώς οικονομικά υπάρχουν… πληγές και δεν είναι εύκολο να μπορέσουν να αντέξουν τις οικονομικές αλλαγές.

Στο γυναικείο μπάσκετ και βάσει των παραπάνω, μετά από χρόνια, δεν θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη νέα χρονιά καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή σε Ευρωλίγκα και Eurocup μετά από τέσσερα χρόνια που είχε διαρκή παρουσία.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια τρεις φορές στο Eurocup, ενώ τη σεζόν 2018/19 συμμετείχαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ Γυναικών, την Ευρωλίγκα, όντας άκρως ανταγωνιστικές παρά την τεράστια διαφορά μπάτζετ με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην Ευρωλίγκα θα λάβουν μέρος οι από κάτω

Στο Eurocup οι από κάτω

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ