Μπάγερν Μονάχου – Μπάμπεργκ 101-97 (86-86 κ.δ)

Μπάγερν Μονάχου – Μπάμπεργκ 101-97 (86-86 κ.δ)

Ο Νίκος Ζήσης ήταν εκπληκτικός (19π.), όμως η Μπάγερν Μονάχου έκανε μια τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και νίκησε την Μπάμπεργκ με 101-97 στην παράταση πετώντας την εκτός Final Four του Κυπέλλου.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπάμπεργκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην παράαση με 101-97.

Κι όλα αυτά όταν 30’’ πριν τη λήξη η Μπάμπεργκ προηγούνταν με 80-86. Εκεί η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα και κατάφερε με καλάθι και φάουλ του Τζέντοβιτς έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί η Μπάγερν αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη, ο Χάκετ έχασε μια καθοριστική βολή και η πρόκριση πήγε σε βαυαρικά χέρια.

Ο Ρέτζι Ρέντινγκ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 24 πόντους, με τους Τζέντοβιτς (13π.), Μάτσβαν (12π.) και Μπούκερ (11π.) να τον ακολουθούν.

Από πλευράς Μπάμπεργκ δεν έφτασε η εκπληκτική εμφάνιση του Νίκου Ζήση, ο οποίος είχε 19 πόντους (5/10 τρίποντα), 3 ασίστ και 3 κλεψίματα αλλά και του Ντάνιελ Χάκετ που σταμάτησε στους 21.

Τα ζευγάρια του Final-4 του κυπέλλου Γερμανίας (17-18/2):

Ουλμ – Μπάγερν Μονάχου
Μπαϊρόιτ – Αλμπα Βερολίνου

Τζόρτζεβιτς : «Μαέστρος ο Ζήσης»

Η καλή εμφάνιση του Νίκου Ζήση έγινε αντικείμενο συζήτησης και για τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός εκθέιασε τον Έλληνα γκαρντ στη συνέντευξη Τύπου,χαρκτηρίζοντας τον «μαέστρο». Συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε για τον Ζήση:

«Το παιχνίδι με τα γκαρντ βρίσκεται στο DNA της Μπάμπεργκ. Με τον Νίκο Ζήση, έχει έναν μαέστρο, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ