Τσεντεβίτα : Κρούσμα κορωνοϊού και δεκαήμερη καραντίνα στην ομάδα (pic)

Τσεντεβίτα : Κρούσμα κορωνοϊού και δεκαήμερη καραντίνα στην ομάδα (pic)

Η Τσεντεβίτα ανακοίνωσε πως ένας παίκτης της διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και όλη η ομάδα μπήκε σε δεκαήμερη καραντίνα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τσεντεβίτα μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις που συνέβησαν στην ομάδα.

Ο σύλλογος της Σλοβενίας ανακοίνωσε πως ένας από τους παίκτες της διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από δύο τεστ που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Τα αποτελέσματα όλων των υπόλοιπων παικτών και μελών ήταν αρνητικά.

Όπως ορίζουν τα δεδομένα στη χώρα, όλα τα μέλη της ομάδας καλούνται να μπουν σε υποχρεωτική δεκαήμερη καραντίνα. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει εξαίρεση και να επιστρέψει στις προπονήσεις και τους αγώνες. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και γίνονται πιέσεις για να αλλάξει η απόφαση.

Σε περίπτωση που εφαρμοστούν όσα έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση της Σλοβενίας, η Τσεντεβίτα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα σε Μπούρσασπορ (07/10) και Γκραν Κανάρια (13/10).

Σημειώνεται ότι οι Σλοβένοι βρίσκονται στο Eurocup στον ίδιο όμιλο με τον Προμηθέα και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 28 Οκτωβρίου στη Λιουμπλιάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ