Γιασικεβίτσιους : «Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Γιασικεβίτσιους : «Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια, δηλώνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στο πνευματικό κομμάτι.

Η πρώτη απώλεια της Μπαρτσελόνα στη φετινή Liga Endesa είναι γεγονός, καθώς ηττήθηκε από την Μπασκόνια 82-71.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και αναρωτήθηκε πώς γίνεται οι Βάσκοι να έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού τεχνικού:

«Υπήρξαν σημάδια στην ομάδα με κακή νοοτροπία. Όταν δεν καταφέρναμε να επιτεθούμε με καλές προϋποθέσεις, αυτό είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Εμείς παίξαμε την Πέμπτη και η Μπασκόνια την Παρασκευή. Οπότε θα έπρεπε να το είχαμε προσέξει περισσότερο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούσαν να έχουν περισσότερη ενέργεια από εμάς. Είναι απαράδεκτο. Τους επιτρέψαμε να πετύχουν 63 πόντους από δικά μας λάθη, Αυτό είναι κάτι που δεν είχα δει ξανά στην καριέρα μου σαν προπονητής.

Είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για εμάς, γιατί κάθε αγώνας πρέπει να προσεγγίζεται ως τελικός. Πρέπει να βελτιωθούμε στο πνευματικό κομμάτι. Είμαι πολύ απογοητευμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ