Φενέρμπαχτσε: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό, χαστούκι του Ζοτς στον Μέλιχ! (vid)

Φενέρμπαχτσε: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό, χαστούκι του Ζοτς στον Μέλιχ! (vid)

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Σέρβος τεχνικός, δεν δίστασε να χαστουκίσει τον Μέλιχ Μαχμούτογλου κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Φενέρμπαχτσε είχε σταθεροποιήσει την απόδοσή της, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μετά από 9 σερί νίκες στην τουρκική Λίγκα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε με 63-61 στη έδρα της Μπάνβιτ για την 16η αγωνιστική.

Το ματς ήταν ντέρμπι, με τη Φενέρ να προηγείται με 58-60 δύο λεπτά πριν τη λήξη, αλλά τους γηπεδούχους να μένουν ψύχραιμοι και να επικρατούν με 63-61, δεχόμενοι μόλις 1 πόντο σε αυτό το διάστημα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άντζελο Καλοϊάρο με 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Ντάμιαν Κούλιγκ και Τόνεϊ Τέιλορ με 16 και 10 πόντους, αντίστοιχα. Από πλευράς φιλοξενούμενων, κορυφαίος ήταν ο Ντατόμε με 20 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας σε 11’52» έμεινε στα ρηχά, καθώς μέτρησε 2 πόντους (1/3 σουτ), 2 ασίστ και 3 λάθη.

Στο 13-3 έπεσε η Φενέρ, την έπιασε η Τόφας που έχει το ίδιο ρεκόρ. Θυμίζουμε οτι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρ στις 1/2.

Τα νεύρα πάντως του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από κάποια λάθη των παικτών του ξέφυγαν κάτι που φάνηκε στο παρακάτω βίντεο. Ο Σέρβος τεχνικός έδινε οδηγίες σε άγριο ύφος στους παίκτες του σε ένα τάιμ άουτ, με τον Μέλιχ Μαχμούτογλου να την πληρώνει, δεχόμενος ένα χαστούκι(!) από τον προπονητή του.

Νίκησε η Εφές

Εξαλλου, η Εφές επικράτησε στην έδρα της της Καρσίγιακα με 89-77, έχοντας τους Μότουμ και Στίματς με 19 πόντους έκαστο και τον ΜακΚόλουμ να προσθέτει άλλους 16. Στο 11-5 πλέον η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ