Μπαρτσελόνα : Όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση ο Αλόνσο

Μπαρτσελόνα : Όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση ο Αλόνσο

Η χρονιά της Μπαρτσελόνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Σίτο Αλόνσο είναι αυτός που θα πληρώσει τα «σπασμένα», με την αποχώρηση του να είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Ο προβληματισμός στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ολοένα και αυξάνεται, καθώς οι Μπλαουγκράνα, παρά το μεγάλο μπάτζετ, δεν βρίσκουν ρυθμό και η χρονιά μοιάζει ήδη χαμένη.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στην 13η θέση της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 7-14, όσο έχουν και η Βαλένθια με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι μεν στην 3η θέση με ρεκόρ 12-7, αλλά ισοβαθμούν με άλλες τρεις ομάδες.

Έτσι, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν πάρει την απόφαση να απομακρύνουν τον Σίτο Αλόνσο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό όπως αναφέρεται να μετράει ώρες στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται γνωστό ότι μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα στην Μπασκόνια, ο Αλόνσο συναντήθηκε με τη διοίκηση τη Δευτέρα (5/2) και δεν αποκλείεται η αποχώρηση του να ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ