Μπαρτσελόνα : Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αλόνσο στους Μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα : Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αλόνσο στους Μπλαουγκράνα

Ο Σίτο Αλόνσο αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μέσω επιστολής, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συνεργασία τους στο διάστημα που εκείνος βρέθηκε στο «τιμόνι» των Μπλαουγκράνα.

Περήφανος που αποτέλεσε μέλος της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Σίτο Αλόνσο, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε ισπανικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Ο Ισπανός τεχνικός μέσω επιστολής θέλησε να αποχαιρετήσει τον σύλλογο και παράλληλα να ευχαριστήσει άπαντες για τη συνεργασία τους στο διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή του Σίτο Αλόνσο:

«Δεν είναι ποτέ ωραίο να αφήνεις στα μισά κάτι, αλλά είναι προφανές πως τα αποτελέσματα δεν άφησαν άλλα περιθώρια. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, το αντίθετο, ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να εκπροσωπήσω έναν σύλλογο, όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, ειδικά τους οργανωμένους τους Dracs. Επίσης, ευχαριστώ πολύ όλους τους εργαζομένους της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν άψογα. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ για την επικοινωνία που είχαμε, που είχε σεβασμό. Έμεινα εντυπωσιασμένος με τη συνεργασία που είχαν με τους προπονητές και τους παίκτες.

Ήμουν σε θέση να νιώσω τον ενθουσιασμό που είχαν σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στην Μπαρτσελόνα Β, καθώς απόλαυσα τις προπονήσεις και την ευχαριστώ για τη βοήθεια που πρόσφερε στην πρώτη ομάδα. Λέω αντίο, εύχομαι στην ομάδα καλή τύχη, αλλά και της εύχομαι να καταφέρει να βγάλει εις πέρας τις προκλήσεις που έχει μπροστά της μέσα από τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξίας της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ