Στην Τουρκία κυκλοφόρησε μια φήμη, πως ο Ερντογάν καθαίρεσε τον Τούρκογλου από πρόεδρο της ομοσπονδίας επειδή αρνήθηκε να μεταφέρει στην χώρα από αμερικάνικο λογαριασμό ένα ποσό της τάξης των 150.000.000 δολαρίων.
Ο Τούρκογλου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κάνοντας λόγο για fake news από την πλευρά των αντιπάλων του.
«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην προεδρία της τουρκικής Ομοσπονδίας και συνεχίζω να εκτελώ το έργο μου ως εκλεγμένος Πρόεδρος, συνεχίζοντας να κυνηγώ το όραμά μου.
Εύχομαι οι αυτοί που ετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογές να κάνουν καμπάνια αναφέροντας τα όνειρά τους και τα πλάνα τους για το μέλλον του μπάσκετ και όχι με κακής ποιότητας ψεύτικες ειδήσεις (fake news). Πιστεύω ότι αυτό αρμόζει στην κοινότητά μας».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Επιστρέφει στην Ολλανδία ο Ηρακλής για το FIBA Europe Cup
Στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας επιστρέφει ο Ηρακλής, με σκοπό να δώσει αρχικά τα παιχνίδια της φάσης των 16 και να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup.
To10.gr εξηγεί τι είδαν στον Τζος Νέμπο ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και με ποιο καθεστώς θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου.
Γκασόλ: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψω» (pic)
Ο Πάου Γκασόλ με μήνυμα του στα social media ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του.
Εκτός αποστολής εναντίον της Ελβετίας οι Μίσιτς και Γκούντουριτς
Απών από την αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του EuroBasket θα είναι οι Βασίλιε Μίσιτς και Μάρκο Γκούντουριτς, καθώς οι Σέρβοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.
Ελευθεριάδης: « Πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό εναντίον της Βοσνίας η Εθνική»
Το αγωνιστικό προφίλ της Βοσνίας ανέλυσε ο Γιάννης Ελευθεριάδης, τονίζοντας ότι η Εθνική θα πρέπει να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και να πιέζει πολύ τα αντίπαλα γκαρντ.